Tarieven

In principe worden onze werkzaamheden verricht tegen een vast opnametarief per half uur, maar voor de taxatie van een gemiddelde inboedel rekenen wij een vast tarief van  € 400,00 incl BTW.  

Mocht u ons willen inschakelen voor verkoop van uw Kunst, Antiek, Verzamelingen e.d,  rekenen wij een percentage van 20% over het verkoop bedrag, dit kan bij zeer kostbare objecten afwijken. 

Nicolaas flesje,  Venetië 1e helft 17e eeuw.

 

Heeft u 1 of enkele objecten die beoordeeld moeten worden voor de verzekering, geldt ons uurtarief en de kosten van het opmaken van het rapport, dit zijn variabele kosten. 

Natuurlijk kunt u ons ook langs laten komen voor een mondelinge beoordeling, hiervoor betaald u   € 60,00 per half uur.

Is uw kunstwerk zo bijzonder dat het meer onderzoek behoeft, wordt dit vooraf met u overlegd.    

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventueel bijkomende kosten zoals reiskosten, de kosten voor geraadpleegde externe deskundigen en dergelijke.

Ons streven is om u duidelijkheid en deskundigheid te bieden vanaf het eerste gesprek tot en met de afronding van de opdracht......

 

Ook zijn wij in te huren voor een Kunst en Kitsch Taxatiedag, wij komen dan met 2 of 3 specialisten, wij doen dit regelmatig voor Buurt en Dorpsverenigingen. Maar ook op bijvoorbeeld Brocante en Antiek markten.  

Prijzen hiervoor op aanvraag....